Salades & Broodjes

Belegde broodjes

Kies jouw stokbroodje (wit, bruin, meergranen, fitness,…) en laat ons dit rijkelijk beleggen met lekkers uit ons vers assortiment. We bereiden jouw favoriete broodje met diverse soorten kaas, vlees- of vissalades en vegetarische alternatieven met verse garnituur. 

Bagels

Een lekkere sesambagel met zomers beleg. Deze broodjes van gekookt deeg werden oorspronkelijk aan een stok geregen om bij het vuur te drogen vooraleer ze te bakken. Het bakproces is ondertussen geoptimaliseerd, maar de bagel wordt nog altijd getypeerd door het gaatje.

Naast het klassieke beleg met roomkaas, gerookte zalm en ui vind je bij ons ook bagels met ham en kaas, mozzarella en serranoham of heerlijke brie, noten en honing. 

Panini

Een wit broodje met heerlijk beleg en smeltkaas, rechtstreeks vanonder onze grill.

Croque

Twee sneetjes brood met daartussen een sneetje ham en een plakje kaas, gegrilld of getoast. Dat is het super eenvoudige, maar heerlijke recept van een traditionele croque monsieur.

Bij Frituur Fantasia maken we daar graag wat varianten op. Met serranoham en pesto, bijvoorbeeld of met zalm en mozzarella. Kies er jouw favoriete sausje bij, uit het vuistje of met een fris slaatje.

Assortiment minibroodjes

Lunchvergadering? Familiereünie? Vrienden op bezoek? Een assortiment kleine broodjes, sandwiches, ciabatta of sesambroodjes komt altijd van pas. Laat ons weten hoeveel personen je verwacht en of er speciale wensen zijn. Wij zorgen ervoor dat niemand met honger van tafel gaat. 

Salade

Onze basis salade bestaat uit sla, wortel, tomaat en komkommer met daarbij een lichte dressing. 
Ideaal om bij jouw frietjes of schotel te eten.

Liever een maaltijdsalade? Kies dan voor de optie tomaat/garnaal, hespenrolletjes, perzik/tonijn, gerookte zalm of americkain. Je bestelt ook makkelijk een gekookt eitje of een stokbroodje bij onze dagverdse slaatjes.