Frituur

Voor elk wat wils

Een knapperig frietje, een heerlijke snack of een verse burger? Bij Frituur Fantasia vind je hoedanook jouw gading.

Frietjes

Iedereen lust onze heerlijk knapperige en goudgeel gebakken frietjes. Met een koude of gefrituurde snack, stoofvleessaus, videe of balletjes in tomantensaus. In een schotel, met een koud sausje of gewoon zo uit het bakje. 

Homemade burgers

Proef onze op de plaat gebakken burgers. Heerlijk verfijnd runds- of lamsvlees, kip- of visfilet, maar ook veggieburgers staan op onze menukaart. Met een knapperig broodje en verse groentjes, zo uit het vuistje of gezellig aan tafel. 

Snacks

Klassiekers die niet mogen ontbreken op het frituurmenu. Boulet, curryworst, taco, viandel, mexicano, bitterballen, … Als aperitiefhapje, om te delen of lekker voor jou alleen.

Onze populaire brochettes

Onze Mega Twijfelaar is er speciaal voor wie niet kan kiezen tussen alle lekkers op de snackkaart. Daarnaast hebben wij een resem klassiekers op een stokje, maar ook onze huisbereide satés van kwaliteitsvlees. 

Snelle hap

Huisgemaakte spaghetti bolognaise, boordevol groentjes of een afgewerkte schotel met kaas- en/of garnaalkroketjes.

We serveren tal van schotels ook met een slaatje en je bepaalt zelf of je er frietjes of brood bij eet.

Ruim assortiment warme en koude sauzen

Al onze gerechten kunnen worden geserveerd met een sausje naar keuze. Combineer en meng naar keuze uit ons aanbod warme en koude sausjes, pittig, zoet of hot & spicy.